Lentää luotettavasti CTI-ohjaussauvalla

  04.09.2018



CTI: n induktiivinen joystick on luotettava ja kestävä joystick, joka on saatavilla kaikkialla maailmassa - joten ei ole mikään yllätys, että löydät sen helikopterilla, jota Yhdistyneen kuningaskunnan armeija on käyttänyt vuosikymmenien ajan.
Gazelle-helikopterit ovat osallistuneet konflikteihin ympäri maailmaa. Britannian armeija on käyttänyt niitä tiedusteluun, joukkojen käyttöönottoon, tykistöpalojen suuntaan, helikopterikoulutukseen ja onnettomuuksien evakuointiin.
Falklandin sodan aikana Gazelle oli arvokas rooli kuninkaallisen laivaston alusten lennoista.

Gazenen 2018-ohjaamon sydän on CTI F-sarjan joystick, joka käyttää induktiivista käämien anturiteknologiaa, jota lämpötila, ikä tai käyttö ei muuta.
Gazellen kehitys alkoi, kun Ranskan armeija tarvitsi kevyen havaintohelikopterin.

Suunnittelu vaatii vähäisen kunnossapidon ja siten alhaiset käyttökustannukset. Monet käytetyistä komponenteista on suunniteltu kestäviksi jopa 1200 lentotunnilla ennen kuin ne on vaihdettava.
Ei siis ole mikään yllätys, että koska helikopterit on kehitetty, CTI: n teollinen joystick on tullut osa Gazellea. Luotettavin ja kestävä joystick, joka on saatavilla kaikkialla maailmassa tänään, ei kokene mitään potentiometrin tai hallin vaikutuksen joystickien kulumista.
Kalibroitua jänniteasetusta ei koskaan ole "ajautuminen", koska käämien käämien suhde pysyy vakiona.
Käämianturi ei ole altis potentiometristen joystickien kulumisominaisuuksille tai materiaalikoostumuksen hajoamiselle hallin vaikutuksen joystickissä.
Vain kolmella liikkuvalla osalla - ruostumattomasta teräksestä valmistetusta akselista, jousijohdosta ja jousesta - joystickin rakenteessa on kierteitetyt messinkiset lisävarusteet vain tyhjennysaukojen sijaan asennusreikiin, suojaamaan kehoa murtumiselta iskun tai tärinän aiheuttaman käytön aikana.

Useilla mukautetuilla lisävarusteilla ohjaussauvat täyttävät ilmailu-, lääkintä- ja sotilasstandardit, jotka takaavat korkeimman luotettavuuden laajimmalla käyttölämpötila-alueella.
Vuonna 2016 puolustusministeriö päätti pitää armeijan ilmavoimien Gazelleen palveluksessa vielä yhdeksän vuotta, jolloin Gazelle on vanhin helikopteri maan aktiivisessa luettelossa yli 50 vuoden palveluksessa.
Se pysyi paremmin kuin mikään muu helikopterimalli sota-aikana Afganistanissa, kun taas muut helikopterit kamppailivat ympäristön vaatimusten kanssa. Noin 80 prosenttia Gazelleista oli käytettävissä suunnitelluille toimille sen sijaan, että ne olisivat toimimatta.

CTI Electronics Corporation on luotettava Nexus Components -yhtiön toimittaja, joka valmistaa teollisia tietokoneiden oheislaitteita, kuten ohjaussauvoja, näppäimistöjä, osoitinlaitteita ja näppäimistöjä.

Asiakkaat, kuten BAE Systems, Boeing ja US Homeland Security, luottaa yhtiön luotettaviin ja kestäviin tuotteisiin, jotka kestävät kovimmat ympäristöissä.

Nexuksen toimittamat CTI-joystickit löytyvät kotisivuiltamme osoitteesta http://www.nexuscomponents.co.uk/Manufacturers/Products/CTI%20ELECTRONICS